Kunstmarkt

icon-calendar Zondag 25 augustus 2019

Gratis toegang

Op zondag 25 augustus 2019 wordt voor het eerst een kunstmarkt gehouden waarop beeldend kunstenaars zichzelf kunnen presenteren en/of hun werk te koop aan kunnen bieden in de tuinen van bezoekerscentrum De Flierefluiter. De Flierefluiter is een mooie locatie (oude boerderij), gesitueerd aan de rand van het dorp in een landelijke omgeving. 10:00 uur gaan de deuren open. Toegang is gratis!

Wie aan de kunstmarkt wil deelnemen, huurt bij de organisatie een marktkraam van 4 meter lengte voor € 40,- (inclusief boven- en achterzeil). Het is ook mogelijk om meerdere kramen te huren. Extra vrije expositieruimte naast te kraam is ook mogelijk (4 meter voor €20). De organisatie streeft ernaar naar zo’n 50 kramen met kunstenaars (schilders, beeldhouwers, keramisten, sieradenmakers etc.) op het terrein te hebben.
Een selectiecommissie zal aan de hand van ingezonden foto’s het werk beoordelen op professionaliteit, kwaliteit en diversiteit.

Als u geïnteresseerd bent in de kunstmarkt, kunt u nadere informatie (algemene info, voorwaarden, privacyverklaring en inschrijfformulier) vinden op de website van De Flierefluiter.

Openingstijden

Zondag 25 augustus 10:00 tot 17:00 uur

Contact

Bezoekerscentrum De Flierefluiter
Groot Loo 8
5081 BL Hilvarenbeek

Bezoekerscentrum@flierefluiter.nl