Bohemian Rhapsody

icon-calendar donderdag 26 september 2019

Speelfilm

‘Bohemian Rhapsody’ volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

Speciale actie voor de liefhebber: heeft u concertkaartjes voor het geweldige concert van Queen Forever op zaterdag 28 september in Elckerlyc? Stuur dan een bericht met het onderwerp ‘GRATIS FILMKAART’ en uw adresgegevens naar info@elckerlyc.nu en ontvang gratis filmkaartjes voor ‘Bohemian Rhapsody’ op donderdag 26 september in Elckerlyc. De gratis filmkaart(en) sturen wij u dan per ommegaande toe.

Openingstijden

donderdag 26 september 2019 om 20:00 uur

Contact

Cultureel Centrum Elckerlyc
Achter ’t Raadhuis 2
5081 BA  Hilvarenbeek