Queen Forever

icon-calendar zaterdag 28 september 2019

Staconcert

Popgroep Queen en frontman Freddy Mercury hebben een onsterfelijke status, niet in het minst door de recente en bijzonder succesvolle succesfilm. Met een grote schare fans die nog altijd live van de muziek kunnen genieten dankzij de Queen Forever, ook in Elckerlyc.

Queen Forever doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie Queen. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen-nummers’ tijdens een twee uur durende show.

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie-imitator hebben. Onze Freddie, in het dagelijkse leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

Speciale actie voor de liefhebber: uw concertkaartje(s) voor het geweldige concert van Queen Forever op zaterdag 28 september in Elckerlyc bieden u gratis toegang voor de film ‘Bohemian Rhapsody’ op donderdag 26 september in Elckerlyc.

Bij interesse in de film stuurt u een bericht met het onderwerp ‘GRATIS FILMKAART’ en uw adresgegevens naar info@elckerlyc.nu en de gratis filmkaart(en) worden u dan per ommegaande toegestuurd.

Openingstijden

zaterdag 28 september 2019 aanvang 20:30 uur

Contact

Cultureel Centrum Elckerlyc
Achter ’t Raadhuis 2
5081 BA  Hilvarenbeek