De Landerijen Recreatie

Bekijk, beleef en ervaar...

De Landerijen Recreatie is een gezellige minicamping gelegen in Biest-Houtakker. Anja en Marc heten je van harte welkom op hun prachtige locatie waar alles in het teken staat van lekker even de rust opzoeken.

De camping is landelijk gelegen aan een bosrand met uitzicht over de mooie landerijen. Natuurlijk zijn er in de naaste omgeving vele uitstapjes mogelijk aangezien Biest-Houtakker één van de zes kernen binnen de levendige gemeente Hilvarenbeek is.

De Landerijen Recreatie, is een gezellige minicamping gelegen in Biest-Houtakker. Anja en Marc heten je van harte welkom op hun prachtige locatie waar alles in het teken staat van lekker even de rust opzoeken. De camping is landelijk gelegen aan een bosrand met uitzicht over de mooie landerijen die Biest-Houtakker rijk is. Geniet van rust, natuur, wandelen en fietsen!

Wil je even wat meer drukte om je heen? Natuurlijk zijn er in de naaste omgeving vele uitstapjes mogelijk aangezien Biest-Houtakker één van de zes kernen binnen de levendige gemeente Hilvarenbeek is.

Openingstijden van 15 maart t/m 31 oktober

Contact

Biestsestraat 2
5084 HE Biest-Houtakker

info@delanderijenrecreatie.nl