Voor Anker

Het échte buitenleven...

Ontmoetingscentrum Voor Anker vormt de multifunctionele ‘toegangspoort’ tot Landgoed Wellenseind. Je vindt er alles wat een lekkere wandeling écht compleet kan maken. Zowel binnen als buiten zijn er sfeervolle plekken om te zitten, nog wat na te praten en de honger te stillen of de dorst te lessen. Onze winkel staat boordevol streekproducten en huisgemaakte lekkernijen, waarvan een deel op van eigen landgoed.

Ben je met een groter gezelschap en wil je wat meer privacy, dan kun je op afspraak ook gebruik maken van een van onze andere ruimten. Met name vanuit de bovenverdieping is het uitzicht over het landschap adembenemend!

Zoek je een vergaderlocatie midden in de natuur, dan ben je bij Landgoed Wellenseind op de juiste plaats. De vergaderzalen van ontmoetingscentrum Voor Anker in Lage Mierde, op de grens van de gemeente Hilvarenbeek, bieden plaats aan 10 tot 150 personen. De zalen hebben elk een eigen uitstraling, maar steeds met de rustieke sfeer van het landgoed als overeenkomst. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, bedrijfstrainingen, cursussen, workshops, voordrachten en lezingen. De zalen bieden ook de mogelijkheid om de ruimte te verkleinen, zodat in één zaal meerdere subsessies kunnen worden gehouden.

Openingstijden

alle dagen geopend van 9.30 tot 18.00 uur

Contact

Dunsedijk 3a
5094 BA Lage Mierde

geniet@vooranker.nl