Wandelen en fietsen

Gratis toegang

Doe je in Hilvarenbeek...

Vanuit Hilvarenbeek kun je heerlijk wandelen en fietsen. Deze routekaart laat de fiets- en wandelroutes in de directe omgeving zien. Het zijn officiële en goed gemarkeerde routes via knooppunten, dus je kunt zorgeloos op pad gaan!

Wil je liever een route lopen die door een van onze gebiedskenners is gemaakt? Dan ben je verzekerd van een fiets- of wandeltocht langs de mooiste plekje in de gemeente, die anders misschien verborgen blijven.

Bij Hilvarenbeek Infopunt zijn routebeschrijvingen verkrijgbaar met extra informatie over bezienswaardigheden. Laat je informeren door de gebiedskenners! Ook knooppuntkaarten om te fietsen of wandelen in de omgeving zijn daar te vinden.


Verschuif de kaart en zoom in en uit om de routes beter te bekijken. Met de tabbladen bovenaan de kaart kun je wisselen tussen wandel- en fietsroutes.

Als fietser of wandelaar in Noord-Brabant kun je heel gemakkelijk gebruik maken van het knooppuntensysteem; een netwerk van mooie en duidelijke bewegwijzerde wandel- en fietspaden door heel Noord-Brabant. Ieder knooppunt heeft een eigen nummer. Door van het ene knooppunt naar het volgende te lopen of te fietsen, creëer je jouw eigen route.
Langs de fiets- en wandelpaden staan borden met daarop de knooppuntnummers en pijlen die je de juiste weg wijzen. Bij ieder knooppunt staat bovendien een paneel met een routekaart, zodat je je route ook altijd kunt aanpassen. Ook worden hier de afstanden tussen de knooppunten aangegeven.

Openingstijden

Wandelen en fietsen kun je natuurlijk altijd doen.
Wil je meer informatie, kom dan langs bij Hilvarenbeek Infopunt Openingstijden vind je op deze site

Contact

Hilvarenbeek Infopunt
Vrijthof 11
5081 CA Hilvarenbeek

info@bezoekhilvarenbeek.nl